Rikstäckande service organisation

Service och underhåll

För att säkerställa att din anläggning alltid fungerar optimalt erbjuder vi service av alla våra anläggningar. Genom att teckna ett serviceavtal minimerar du oväntade driftstörningar och dyra reparationer. Vårt servicenätverk omfattar hela Sverige och består av erfarna samt kunniga servicetekniker.


Eurowater AB etablerade en rikstäckande serviceorganisation redan 1976. Sedan starten av serviceorganisationen har fokus varit att skapa driftsäkra och tillförlitliga anläggningar hos kund. För att uppnå detta har Eurowater: 

  • Medarbetare med hög kompetens inom området
  • En kvalitetssäkrad organisation (ISO 9001)
  • Lagerför ett stort sortiment av reservdelar
  • Serviceavtal med löpande underhåll
  • Egen produktion av anläggningar och reservdelar
  • Teknisk support

Eurowaters serviceorganisation – erbjuder effektiva och snabba lösningar 

EUROWATER har kontor och lager i Huskvarna, Hudiksvall samt Osby. Företaget har servicetekniker med gediget kunnande och lång erfarenhet inom området vatten- och processteknik. Serviceteknikerna utgår från Osby, Huskvarna och Hudiksvall. Samtliga servicetekniker har egna servicebilar och är välutrustade med reserv- och servicedelar.
 

Reservdelar och förbrukningslager

EUROWATER har ett stort utbud av lagerartiklar med snabb leverans och en hög leveranssäkerhet. Servicebilarna är dessutom utrustade med ett brett sortiment av reservdelar och förbrukningsmaterial. Det möjliggör att uppkomna serviceåtgärder oftast kan lösas på plats under servicebesöket. 

Serviceavtal – din försäkring till optimerad och kontinuerlig drift

Ett avtal med EUROWATER minimerar driftstörningar samt dyra och kostsamma reparationer. En avtalskund hos oss har rabatt på reservdelar och förbrukningsmaterial.

Kontakt

Är du i behov av service eller har frågor kontakta oss gärna på servicetelefon 036-387775, växel 036-387777 eller alternativt genom nedanstående kontaktformulär.
 

 

Kontakta mig
 
Fråga/problem* 
Företagsnamn* 
Er referens* 
Adress* 
Postnummer och stad* 
Land* 
Telefon* 
E-mail* 

Akut service/kundportal

Läs mer

 

 

Länkar