Rikstäckande service organisation

Service och underhåll

För att säkerställa att din anläggning alltid fungerar optimalt erbjuder vi service av alla våra anläggningar. Genom att teckna ett serviceavtal minimerar du oväntade driftstörningar och dyra reparationer. Vårt servicenätverk omfattar hela Sverige och består av erfarna samt kunniga servicetekniker.


Eurowater AB etablerade en rikstäckande serviceorganisation redan 1976. Sedan starten av serviceorganisationen har fokus varit att skapa driftsäkra och tillförlitliga anläggningar hos kund. För att uppnå detta har Eurowater: 

  • Medarbetare med hög kompetens inom området
  • En kvalitetssäkrad organisation (ISO 9001)
  • Lagerför ett stort sortiment av reservdelar
  • Serviceavtal med förebyggande underhåll
  • Egen produktion av anläggningar och reservdelar
  • Teknisk support

Eurowaters serviceorganisation – erbjuder effektiva och snabba lösningar 

EUROWATER har kontor i Huskvarna, Hudiksvall samt Osby. Från dessa tre orter utgår våra servicetekniker med gediget kunnande och lång erfarenhet inom området vattenbehandling och processteknik. Samtliga servicetekniker har egna servicebilar som är välutrustade med reserv- och servicedelar. Vårt mål är att klara av så många uppdrag som möjligt med ett enda besök.
 

Reservdelar och förbrukningslager

EUROWATER har ett stort utbud av lagerartiklar med snabb leverans och en hög leveranssäkerhet. Servicebilarna är utrustade med ett brett sortiment av reservdelar och förbrukningsmaterial. 

Serviceavtal – din försäkring till optimerad och kontinuerlig drift

Ett serviceavtal med EUROWATER minimerar driftstörningar och kostsamma reparationer. Som avtalskund hos oss får du rabatt på reservdelar och förbrukningsmaterial.

Kontakt

Är du i behov av service eller har frågor kontakta oss gärna på servicetelefon 036-38 77 75, via vårt växelnummer 036-38 77 77 eller alternativt genom nedanstående kontaktformulär.
 

 

Kontakta mig
 
Fråga/problem* 
Företagsnamn* 
Er referens* 
Adress* 
Postnummer och stad* 
Land* 
Telefon* 
E-mail* 

Akut service/kundportal

Läs mer

 

 

Länkar