Från konsultation till kompletta lösningar

EUROWATER erbjuder konsultation, vattenanalyser, offerter, ritnings förslag, design, installation, uppstart samt utbildning av personal. Även eftermarknad med service och reservdelar samt servicekontrakt. Vi erbjuder allt från konsultation till en färdig lösning.

Inom området för vattenförsörjningen i Sverige, erbjuder vi också att utarbeta anbud, inbjudan att lämna anbud, övervakning, redovisade med hjälp av projektet och överlämnande till entreprenören.

Vår kompetens täcker ett brett område, vi kan leverera hela lösningar eller delar av den. Det är möjligt att arbeta tillsammans med oss under hela processen från första ritningen till sista tjänsten eller till exempel bara i samband med leverans av enstaka anläggningar eller reservdelar.

 

Från grundvatten till rent vatten
Vårt fokus visas förenklat och bilden nedan visar utvecklingen av vatten från grundvatten till rent vatten. Mellan de olika vattenkvaliteter flera vattenrenings etapper som är synonymt med EUROWATERs kompetens.

70 års erfarenhet
EUROWATER har mer än 70 år erfarenhet av utveckling och erfarenhet av reningsverk med hög driftsäkerhet och endast ett litet behov av underhåll - anpassad till dina behov. Vår hemlighet är valet av material, teknisk kunskap och testad, dansk design.

Läs mer

 

Länkar