Om EUROWATER


EUROWATER grundades 1936 som ett företag för tillverkning av reningsanläggningar i kooperativa mejerier. Idag har vi utvecklats till en internationell koncern med kunder och verksamhet i de flesta branscher.

EUROWATER utvecklar, tillverkar och marknadsför tekniskt kvalificerade totallösningar för behandling och rening av vatten anpassade för:

  • Offentlig och privat vattenförsörjning
  • Industrier och institutioner inom en stor mängd olika verksamhetsområden

Koncernen har idag närmare 400 erfarna medarbetare, varav ungefär hälften finns vid vårt huvudkontor och våra tillverkningsenheter i Danmark. Tillsammans arbetar vi med målet att kunna erbjuda optimala tekniska lösningar till våra kunder.

I nära samarbete med våra leverantörer sker en ständig utveckling av ny teknik, nya material och förbättrade processer i våra anläggningar. EUROWATER erbjuder erfarenhet och hög teknisk kompetens till nytta för våra kunder i form av tillförlitliga produkter, optimala leveranstider och konkurrenskraftiga priser.

Vår produktion av stora tryckfilter sker i vårt dotterbolag Eurotank A/S i närheten av vårt huvudkontor i Danmark.

EUROWATER har dotterbolag i 14 länder och 23 lokala nationella servicekontor. Vårt mål är att bygga stabila, långsiktiga och förtroendefulla relationer med såväl våra kunder, samarbetspartners som våra medarbetare.

EUROWATER verkar i en internationell miljö, vilket bland annat  ger oss fördelar i form av breddat kunskaps- och erfarenhetsutbyte samt positionerar oss bland de ledande tillverkarna av vattenbehandlingsanläggningar i Europa.

Klicka på respektive ikon nedan för mer information om certifikat >> 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.      

 

 

 

 

 

 

 

Länkar